Verzekering Terneuzen

Adviseur voor uw verzekering in Terneuzen

Verzekeringen zijn niet leuk, niet gezellig en niet spannend. Daarover zijn de meeste mensen het wel eens. Maar verzekeringen zijn nuttig om de gevolgen van de diverse financiële risico’s die u loopt te beperken. Denkt u maar aan wat er kan gebeuren als er brand uitbreekt in uw woning. Of als een auto die van links komt u even niet heeft gezien. Of als uw partner een zwaar ongeluk krijgt. U moet er niet aan denken. Uiteraard hoopt iedereen dat het hem of haar niet overkomt. Maar toch… U kunt de mogelijkheid niet uitsluiten. Dus daarom wilt u advies over verzekeringen van een betrouwbare adviseur, een expert op het gebied van verzekeringen. Chris de Vries uit Terneuzen staat klaar om te helpen met uw verzekering.

Chris de Vries, de verzekeringsadviseur van Terneuzen en omgeving!


Chris de Vries is een verzekeringsadviseur. Eentje met meer dan dertig jaar ervaring. Al die ervaring stelt hij beschikbaar voor u. Als betrokken verzekeringsadviseur kijkt Chris de Vries niet alleen naar de premie die u betaalt, maar ook naar de inhoud van uw verzekeringspolissen. Zonder het te weten hebben veel mensen onnodige of dubbele verzekeringspolissen en lopen ze op andere vlakken onnodig veel financieel risico.

Als betrokken Verzekering Terneuzenverzekeringsadviseur kijkt Chris de Vries niet alleen naar de premie die u betaalt, maar ook naar de inhoud van uw verzekeringspolissen. Zonder het te weten hebben veel mensen onnodige of dubbele verzekeringspolissen en lopen ze op andere vlakken onnodig veel financieel risico. Het is een goede gewoonte bij Chris de Vries om jaarlijks een contactmoment te kiezen waarop u, samen met Chris de Vries, bepaalt welke polissen vervangen kunnen worden, bijvoorbeeld door een wijziging in uw omstandigheden of wijzigingen van de polisvoorwaarden. Daardoor weet u zeker dat uw verzekeringen altijd optimaal zijn. Chris de Vries is op het gebied van verzekering in Terneuzen en omgeving in belangrijke mate tot steun. 

Woont u in Terneuzen en wilt u graag hulp bij de verzekering? Een afspraak maken om uw verzekeringsportefeuille door te nemen. Goede kans dat u serieus bespaart op de premies die u betaalt.

   Contact opnemen     Diensten