Hypotheek Terneuzen

Een passende hypotheek in Terneuzen vinden

Het kiezen van een hypotheek is een van de grootste financiële beslissingen die u kunt maken. Er is een keur aan soorten hypotheken. Het is dan ook verstandig om een onafhankelijke hypotheek adviseur in te schakelen. Bij Chris de Vries treft u een team ervaren specialisten aan, die u op een klantvriendelijke wijze op weg helpen.

De eerste kennismaking met de hypotheek adviseur

De hypotheekmarkt is ongelooflijk competitief en het kan moeilijk zijn om te begrijpen wat er precies wordt aangeboden. Wilt u een hypotheek in Terneuzen of omstreken afsluiten? Dan helpen wij u graag. Tijdens de eerste kennismaking wordt er door een van de hypotheek adviseurs gekeken naar uw persoonlijke situatie en wensen. De adviseur inventariseert wat u maximaal kunt lenen en wat in uw geval een passelijk maandbedrag is. Na dit prettige kennismakingsgesprek heeft de adviseur een duidelijk beeld van wat de maximale maandlasten zijn die u kunt betalen.

Een hypotheekadvies op maat

Hypotheek TerneuzenNa dit gesprek gaan we voor u aan de slag. Tijdens het samenstellen van een voor u zo ideaal mogelijke hypotheek in Terneuzen, wordt er onder andere gekeken naar: uw inkomen en uitgaven, eventuele schulden of spaartegoeden, toekomstplannen, variabele of stabiele maandlasten en hoe groot het financiële risico mag zijn. De hypotheek adviseur neemt contact met u op om het hypotheekadvies met u te bespreken en door te nemen. Tijdens dit gesprek kunt u vragen stellen over de samenstelling van de hypotheek. In het hypotheekadvies staan de bruto- als nettokosten van de hypotheek. Ook staat er een prognose van de ontwikkeling van de hypotheek over 10, 20 en 30 jaar in dit advies. Zo weet u te allen tijde waar u aan toe bent met uw hypotheek in Terneuzen. Er wordt na het afsluiten van de hypotheek altijd contact met u onderhouden.

   Contact opnemen     Diensten