Financieel advies particulieren

Betrouwbaar financieel advies voor particulieren

Heeft u ook geen idee waaraan uw geld opgaat? Denkt u ook dat u teveel betaalt voor uw verzekeringen? Bent u ook benieuwd naar uw mogelijkheden om gebruik te maken van aftrekposten voor de belastingen? Iedereen is onzeker over zijn of haar financiële situatie. Zelfs mensen die schijnbaar zelfverzekerd praten over hun financiële situatie zijn van binnen onzeker. Hoe dat komt? Dat komt omdat geen situatie gelijk is. Elke situatie is uniek, omdat elk mens uniek is. Ieder mens legt zijn eigen accenten als het gaat om zijn of haar uitgavenpatroon, beleggingen en verzekeringen. Dan is het goed om terug te vallen op een betrouwbare financieel adviseur. Een adviseur met ervaring en helicopter view die samen met u op zoek gaat naar uw optimale financiële situatie. Een adviseur die met zijn financieel advies particulieren echt helpt!

Waarom vraagt u Chris de Vries voor advies?

Financieel advies particulierenChris de Vries is een betrouwbare, ervaren adviseur die met zijn financieel advies particulieren in Terneuzen en omgeving daadwerkelijk helpt. Hij stelt samen met u een uitgewerkt plan op als het gaat om sparen, beleggen, hypotheek en verzekeringen. Maar daar blijft het niet bij. Want uw situatie wijzigt zich voortdurend. Daarom neemt Chris de Vries de tijd om samen met u jaarlijks uw plan door te nemen en aan te passen aan uw gewijzigde omstandigheden.

U kunt Chris de Vries ook inschakelen voor advies over uw belastingaangifte, voorlopige teruggave’s en berekening van toeslagen. Met name bij toeslagen speelt mee dat veranderingen in uw financiële situatie soms vervelende gevolgen kunnen hebben. Daarom nodigt Chris de Vries u graag uit om gedurende het jaar uw fiscale situatie nogmaals in ogenschouw te nemen en met elkaar te spreken over de fiscale effecten van de opgetreden wijzigingen.

   Contact opnemen     Diensten