Afwikkeling erfenis

Hulp bij de afwikkeling van een erfenis

Wanneer een dierbare (plots) is overleden, is het laatste waar u mee bezig bent natuurlijk welke financiële gevolgen dit zal hebben. Daarom is het aan te raden om bij de afwikkeling van een erfenis een adviseur in te schakelen. Wij als professionals kunnen u hierbij adviseren en informeren. Een overlijden komt immers vaak zeer plots en dan is het al moeilijk genoeg om hiermee om te gaan. Wij helpen u als nabestaande in het doolhof van te regelen zaken, zoals het verdelen van goederen. Samen zorgen we er voor dat er weer orde komt in uw leven. Ook wanneer u als nabestaande nog niets had geregeld, kunt u op ons rekenen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Bij de afwikkeling van een erfenis komt veel kijken. U krijgt te maken met een notaris, een executeur en wellicht een bewindvoerder. Vindt u dat de erfgenamen nog niet verantwoord genoeg met de erfenis zouden kunnen omgaan? Of zijn er wellicht helemaal geen erfgenamen? Wellicht moeten er ook goederen worden verdeeld of schulden worden afbetaald. Wat de situatie ook is, Chris de Vries is graag uw financieel adviseur. Bij het overlijden van een dierbare komt zoveel kijken dat u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet en daarom zijn wij er voor u.

Neem gerust conAfwikkeling erfenistact op

Heeft u hulp nodig bij de afwikkeling van een erfenis? Schakel dan onze hulp in. U kunt rekenen op onafhankelijk advies van een ervaren en professioneel persoon.

Neem gerust contact op wanneer u meer informatie wenst. Bel ons op 0115  62 20 62 of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact opnemen     Diensten