Aangifte doen belasting

Aangifte doen belasting

U wist het waarschijnlijk al: aangifte doen bij de Belasting is een ingewikkelde en tijdrovende klus. Komt u tijd en handen tekort? Schuif het dan niet langer voor u uit, maar ga op zoek naar een betrouwbaar financieel adviseur! Wist u dat een goed adviseur zich al snel terugbetaalt? Meestal zijn er namelijk meer aftrekposten op te voeren dan u denkt. Bovendien maken particulieren nogal eens fouten bij de belastingaangifte, waardoor ze al snel teveel betalen. Een betrouwbaar adviseur kan dus heel wat voor u betekenen. Maar hoe vindt u zo iemand?

Welkom bij Chris de Vries Financieel Advies in Terneuzen

Aangifte doen belasting

Maak kennis met Chris de Vries, financieel adviseur in Terneuzen. Ik ben gespecialiseerd in een gedegen fiscaal advies. Ziet u op tegen het doen van aangifte bij de Belasting? Maak het uzelf dan gemakkelijk en vertrouw uw belasting toe aan een deskundig adviseur. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt! Of het nu gaat om uw vermogen, om de belastingaangifte voor uw bedrijf of om particuliere zaken, Chris de Vries staat u met alle plezier terzijde. Samen staan we sterk voor een goed resultaat. Concreet betekent dit dat we optimaal gebruik maken van alle mogelijke aftrekposten, toeslagen en fiscale regels.

Bij Chris de Vries Financieel Advies kunt u terecht voor:

  • Uw jaarlijkse belastingaangifte
  • Het verzorgen van uw voorlopige teruggave
  • Het aanvragen, controleren en bijstellen van toeslagen

Maar Chris de Vries Financieel Advies doet méér! Onze service houdt niet op bij cijfertjes alleen. U kunt altijd rekenen op een persoonlijk advies, met oog voor uw specifieke situatie en wensen. Onze visie is dat het goed moet gaan met onze klanten. Daarom nodigen wij onze cliënten graag uit voor een jaarlijks contactmoment. Chris de Vries, uw thuis in aangifte doen bij de Belasting, en nog veel meer!

   Contact opnemen     Diensten